Τμήματα υποδομών

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και στα τμήματα υποδομών (Ακαδημία ποδοσφαίρου) του Συλλόγου. 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργεί η Ακαδημία και τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Στόχος μας η διασκέδαση , η άθληση, η διατήρηση – βελτίωση και η πρόοδος των παιδιών μας, μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύουμε ότι θα καλιεργήσουμε από πολύ νωρίς τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι” στους αθλητές μας. 

Θα το καταφέρουμε με την ανάπτυξη της ομαδικότητας, της κοινωνικοποίησης, του σεβασμού, της πειθαρχίας, της επιμονής και της άριστης συνεργασίας αθλητών, γονέων και προπονητών. 

Η λειτουργία των τμημάτων υποδομών μας, παρέχει σωστή καθοδήγηση, εκπαίδευση και προπόνηση, με σκοπό την δια βίου άθληση τη συμμετοχή και την ολοκληρωμένη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών. Προσπαθούμε να αναπτύξουμε μέσα από το άθλημα που επέλεξαν τα παιδιά και το αγαπούν, αθλητές με προσωπικότητα και αρετές με την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος.

Στο σύλλογο μας, από τα τμήματα bambini μέχρι και την πρώτη ομάδα, ακολουθούμε ενιαίο πρόγραμμα προπονήσεων, με την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα τμήματα. Η ομάδα στηρίζεται στις ακαδημίες της και το αποδεικνύει με την πρέπουσα προσοχή που δίνεται από όλους, ώστε η λειτουργία της να είναι οργανωμένη και σε σωστές βάσεις.