ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Δήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να προεγγράψουν αθλητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας, να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μας διευκολύνουν στην μεταξύ μας επικοινωνία. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.A+ A A-

Έμεινε στη 1η θέση το Προπαιδικό ΕΠΣΑ

Κύριο Έμεινε στη 1η θέση το Προπαιδικό ΕΠΣΑ

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στον αγώνα των πρωτοπόρων ΛΑΥΡΑ και ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΘΗΝΩΝ για τον 11ο όμιλο Προπαίδων ΕΠΣΑ.

Σε έναν όμορφο αγώνα με καλές προσπάθειες και από τις δυο ομάδες η ΛΑΥΡΑ κατάφερε με την σωστή διαχείριση που έκανε ο coach Α. Ψαρρός να γυρίσει το παιχνίδι. Με δυο αντεπιθέσεις ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έκλεισε το ημίχρονο 2-0 αλλά η ΛΑΥΡΑ αντέδρασε σωστά στο Β’ ημίχρονο χάνοντας και ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα 2-2. Αυτή είναι η επισφράγιση όλων των προσπαθειών που καταβάλλονται από τα παιδιά και τον προπονητή τους.

Βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου τους (ΕΠΣΑ) με έναν αγώνα περισσότερο όμως. Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει πάντα την δυναμικότητα των ομάδων αλλά για εμάς είναι μια ένδειξη προόδου και τίποτα περισσότερο.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για την προσπάθεια όλων όσων αγωνίστηκαν και προσπάθησαν με μυαλό, οργανωμένα και σωστά περισσότερο στο Β’ Ημίχρονο. Πλέον έχουν την αποδοχή και από τους αντιπάλους τους. ΝΑΙ ξεκάθαρα προόδευσαν και ΝΑΙ ξεκάθαρα αυτό οφείλεται αποκλειστικά στα παιδιά και στον προπονητή τους.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 17 Απρίλιος 2016 12:45
kyriazis.jpgroupas.jpgArena.jpgpitesgiorgias.jpgsantorinaiou.jpgkoulouri_psiri.jpghipizza.jpgrenieris.pngcca.jpgmrpappas.pngGelsomino_new.jpg

Log in or create an account