ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Δήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να προεγγράψουν αθλητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας, να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μας διευκολύνουν στην μεταξύ μας επικοινωνία. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.A+ A A-

Έδειξαν το μέλλον οι έφηβοι

Κύριο Έδειξαν το μέλλον οι έφηβοι

Φοβερό παιχνίδι για τα Εφηβικά τμήματα του ΓΣΑ και της ΛΑΥΡΑΣ.

Derby με ότι αυτό σημαίνει για τον Κυριακάτικο αγώνα μεταξύ του ΓΣ Αργυρούπολης και ΛΑΥΡΑ Αργυρούπολης (Εφηβικό ΕΠΣΑ). Έσπασαν καρδιές σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει και την πραγματική δυναμικότητα των ομάδων.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τη ΛΑΥΡΑ να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό με γκολάρα του Κ. Γιάσσα. Όλα τα παιδιά και από τις δυο ομάδες πάλεψαν, έτρεξαν, μόχθησαν και ανταγωνίστηκαν με ήθος και πάθος. Συγχαρητήρια σε όλους.

Η ΛΑΥΡΑ είναι μια νέα ομάδα στο Εφηβικό με μικρής ηλικίας αθλητές. Στα τελευταία 4 παιχνίδια δείχνει πως η σωστή δουλειά και η υπομονή αποδίδουν. Μπράβο σε όλους σας συνεχίζουμε … για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 13:12
kyriazis.jpgroupas.jpgArena.jpgpitesgiorgias.jpgsantorinaiou.jpgkoulouri_psiri.jpghipizza.jpgrenieris.pngcca.jpgmrpappas.pngGelsomino_new.jpg

Log in or create an account