ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Δήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να προεγγράψουν αθλητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας, να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μας διευκολύνουν στην μεταξύ μας επικοινωνία. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.A+ A A-

Ξεκίνημα με νίκη για το ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΣΑ

Κύριο Ξεκίνημα με νίκη για το ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΣΑ

Με αντίπαλο το Χαραυγιακό στη 1η αγωνιστική του Β’ γύρου ΕΠΣΑ, το Παμπαιδικό πήρε τη νίκη με 0-2 στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα.

Ο αγώνας στο Α’ ημίχρονο δεν είχε κάτι σπουδαίο να δείξει. Έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου με κάποιες καλές ενέργειες από τη ΛΑΥΡΑ και τίποτα παραπάνω. Στο Β ημίχρονο η ΛΑΥΡΑ αποφάσισε να παίξει με τη μπάλα κάτω και σε 1ο χρόνο, ώστε να μην δίνει καμία δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει.

Με ωραίες ενέργειες έπειτα από ομαδικές προσπάθειες ήρθαν τα 2 γκόλ που έδωσαν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Στο Β’ γύρο όλες οι ομάδες είναι αξιόλογες και αυτό ήταν το ζητούμενο. Κάθε αγώνας και μία δυνατή αναμέτρηση, όχι για το σκορ και τη βαθμολογία, αλλά για τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που χρειάζεται και πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουν τις αδυναμίες τους και θα γίνουν ακόμα καλύτεροι άσχετα από τα αποτελέσματα.

Τα γκολ του αγώνα:

Όλα τα ΣΚ θα έχουμε και ένα derby, που καλό είναι όσοι μπορούν να έρχονται τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια να παρακολουθούν.

Συνεχίζουμε τη προσπάθεια στον Όμιλο των ισχυρών της ΕΠΣΑ. Συγχαρητήρια για τη σημερινή εμφάνιση στο Β’ μέρος και για τη νίκη.

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 16:11
kyriazis.jpgroupas.jpgArena.jpgpitesgiorgias.jpgsantorinaiou.jpgkoulouri_psiri.jpghipizza.jpgrenieris.pngcca.jpgmrpappas.pngGelsomino_new.jpg

Log in or create an account