ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

Δήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να προεγγράψουν αθλητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας, να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να μας διευκολύνουν στην μεταξύ μας επικοινωνία. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.A+ A A-

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και διασκέδαση

Κύριο Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και διασκέδαση

Τα παιδιά της Ακαδημίας δεν έχουν μόνο τις αθλητικές τους υποχρεώσεις, αλλά και τις κοινωνικές τους συναναστροφές. Δημιουργούνται μέσα από το άθλημα που αγαπούν φιλίες και εκτός γηπέδου.

Στη ΛΑΥΡΑ έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία 2 χρόνια και η οργάνωση του Συλλόγου είναι αδιαμφησβήτητη. Οι απαιτήσεις της Διοίκησης προς τους προπονητές και αντίστοιχα των προπονητών προς τους αθλητές τους είναι μεγάλες. Αυτό όμως συνδυάζεται πάντα και με την διασκέδαση γιατί δεν ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά.

Ένα στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση των παιδιών του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ τμήματος στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση δείχνει πως βρίσκουν τον τρόπο οι προπονητές μας, να αποφορτίζουν τα παιδιά και να διασκεδάζουν και αυτοί μαζί τους.

Το «στοίχημα» του Bottle Flip Challenge ήταν: Νίκη του προπονητή τους και όλα τα παιδιά 10 γύρους το γήπεδο, νίκη των παιδιών και εσωτερικό διπλό (Τμήμα Α’ vs Τμήμα Β’) μετά το ζέσταμα στην προπόνηση.

Απολαύστε το video που ακολουθεί:

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 15:22
kyriazis.jpgroupas.jpgArena.jpgpitesgiorgias.jpgsantorinaiou.jpgkoulouri_psiri.jpghipizza.jpgrenieris.pngcca.jpgmrpappas.pngGelsomino_new.jpg

Log in or create an account