Εργομετρικός έλεγχος για την ανδρική ομάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 21 Αυγούστου 2023, οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για την ανδρική ομάδα της Λαύρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζον.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στη διαδικασία των εργομετρικών βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, όπου έλαβαν τις απαραίτητες οδηγίες. Στη συνέχεια, μέσα από διάφορες μετρήσεις (ύψος, βάρος, λιπομέτρηση, πελματογράφημα), αλλά και εξειδικευμένα τεστ ευλυγισίας, ταχύτητας και αντοχής, οι άνθρωποι της συνεργαζόμενης εταιρίας (lifergo.gr) κατέγραψαν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη, ώστε αφενός να υπάρχει ένα ιστορικό ανάπτυξης και προόδου, και αφετέρου να παραχθεί ένα σημαντικό εργαλείο για τους προπονητές της ομάδας, που θα τους βοηθήσει στον σχεδιασμό των προπονήσεων, αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών.

Το κομμάτι της προετοιμασίας για κάθε ομάδα είναι το πλέον σημαντικό και η διοίκηση της Λαύρας είναι αποφασισμένη να δώσει τα καλύτερα δυνατά εφόδια σε παίκτες και προπονητές, ούτως ώστε η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη από επιτυχίες τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.