ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το περασμένο Σάββατο (4/6) έγινε μετά από 3 χρόνια η μεγάλη γιορτή του Α.Ο. ΛΑΥΡΑ Αργυρούπολης, με αγώνα μεταξύ των αθλητών των τμημάτων, απονομή μεταλλίων στους μικρότερους αθλητές, απονομή κυπέλλου στο Κ-14 για την πρώτη θέση στο RESPECT CUP και απονομή επαίνου στους μεγαλύτερους αθλητές. Ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά.

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν ολόκληρη τη χρονιά, τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουν τα παιδιά στον αθλητισμό και να επιτύχουμε τους αθλητικούς και λοιπούς στόχους, και οπωσδήποτε τους προπονητές για το έργο που προσέφεραν, μέσα σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τη Σοφία Παπαδοπούλου (Βακουφτσή) για τις φωτογραφίες της γιορτής.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον μεγάλο χορηγό της γιορτής Βασίλη Γκουτζαμάνη, και τους Ηλία Βιγκλιάρη, Κώστα Καραλή και Γιάννη Βέλτσο, που, μαζί με τη Δέσποινα Βιγκλιάρη φρόντισαν για το φαγητό μας, Δημήτρη Μαυρόπουλο για τη μουσική, Παύλο Οικονομόπουλο για τα δώρα, Πέγκυ Περράκη για τα ποτά μας και Δημήτρη Περράκη για την όλη προσφορά του.